fbpx

SLUIT SNEL EN EENVOUDIG

JE AOV ONLINE AF

Onverwachte arbeidsongeschiktheid kan voor jou als ondernemer erg vervelende gevolgen hebben. Als ondernemer kun je namelijk geen aanspraak maken op uitkeringen van een werknemersverzekering. Daarom is het verstandig om een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) af te sluiten. Hiermee verzeker je je als ondernemer van inkomen bij een ongeval of ziekte!
_
Een AOV afsluiten mét of zonder advies?

Een AOV kan je bij OTTO mét of zonder advies afsluiten. Het afsluiten van een product zonder advies, wordt ook wel execution only genoemd. Wij zullen je in dat geval niét adviseren bij het afsluiten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Er zullen dus ook geen advieskosten in rekening worden gebracht, wat ervoor zorgt dat het afsluiten van een AOV op basis van execution only goedkoper is (€199,- eenmalig) t.o.v. het afsluiten van een AOV op basis van advies (€475,- eenmalig). 

_

Je kan voor execution only kiezen als je:

  • exact weet wat je wilt;
  • geen problemen verwacht bij de medische acceptatie;
  • genoeg kennis en ervaring hebt m.b.t. het product.

_

Als je denkt dat execution only wat voor jou is kan je in de rekenmodule (klik op button onder filmpje) snel en eenvoudig berekenen wat jouw mogelijkheden zijn voor een AOV! Bekijk het filmpje voor een toelichting van de rekenmodule. Twijfel je of execution only de juiste manier voor jou is? Dan is het misschien beter om toch advies te vragen bij een van onze adviseurs. Zij kunnen je helpen met het afsluiten van een AOV die past bij jouw wensen. Neem in dat geval contact met ons op!___