Banner – verzekeringen – stel op reis
OTTO is jarig en trakteert!

 

OTTO Verzekeren & Hypotheken is jarig en mag dit jaar alweer 15 kaarsjes uitblazen. En wie jarig is, trakteert! Daarom heeft OTTO een leuke actie de komende periode voor jou als nieuwe klant…

 

Sluit tussen 09-07-2018 en 19-08-2018 één of meer verzekeringen bij OTTO af en ontvang een Bol.com cadeaukaart ter waarde van €15,00!

 

Ben je al ergens anders verzekerd, maar wil je toch deelnemen aan de actie? Geen probleem! Stuur vrijblijvend je polissen naar info@ottoregelthet.nl en laat ze door een van onze verzekeringsadviseurs analyseren. Op basis hiervan kunnen onze adviseurs een mooi aanbod doen waar jij geen nee tegen kan zeggen. Bel ons op 079-5933967 of mail en sluit vandaag nog je verzekeringen bij ons af!

Als u schade heeft,
wilt u goed geholpen worden…

Het allerbelangrijkst vinden we bij OTTO dat we er zijn als u ons echt nodig hebt. Een goede verzekering afsluiten? Wij doen het graag en wij doen het goed. Maar we staan er ook en vooral als u ons nodig heeft, advies of hulp wilt of als er snel gehandeld moet worden…

 

OTTO krijgt een 9,8 gemiddeld voor haar dienstverlening en schade-afwikkeling. Daarmee scoort OTTO als één van de hoogste in Nederland.

KLANTWAARDERING

Al uw verzekeringen onder controle?