fbpx
JOUW ZORGVERZEKERING

VOOR 2023!

De periode om eventueel over te stappen van zorgverzekering is aangebroken. De zorgverzekeraars hebben onlangs hun premies en kortingen voor 2023 bekend gemaakt. Je kan dus de komende periode gebruiken om na te denken over je zorgverzekering voor volgend jaar.

Speciale zorgvergelijker
Wij hebben voor jou een speciale zorgvergelijker van onze samenwerkingspartner UPIVA. Zo kan je op een eenvoudige manier de zorgverzekeraars en verschillende pakketten goed met elkaar vergelijken. Kom je er niet uit? De zorgmedewerkers van onze samenwerkingspartner UPIVA helpen je graag met al je vragen. Zij zijn te bereiken via 088-0008333 of zorg@upiva.nl.

Premie, dekkingen & vergoedingen 

Uiteraard kijk je naar wat je onderaan de streep gaat betalen voor je zorgverzekering. Doordat de collectiviteitskorting niet meer van toepassing is, wordt de inhoud van je zorgverzekering nóg belangrijker. Kijk ook vooral naar de dekkingen en vergoedingen van de verschillende zorgverzekeringspakketten. Daarmee kan je een onvoorziene rekening voorkomen wanneer bepaalde zorg niet gedekt wordt door je zorgverzekering.

 

18 jaar geworden?

Zodra je 18 jaar bent geworden, moet je zelf een nieuwe zorgverzekering afsluiten. Je bent dan net als iedereen verplicht minimaal een basisverzekering af te sluiten, en als je wilt kun je je ook aanvullend verzekeren (bijvoorbeeld voor tandartskosten of fysiotherapie). Afsluiten dien je voor de laatste dag van de maand na de maand waarin jij 18 jaar bent geworden geregeld te hebben.

 

Vragen? 

Heb je vragen of wil je graag advies over jouw zorgverzekering voor 2023? Dan kun je dus contact opnemen met UPIVA via 088-0008333 of zorg@upiva.nl.
Al uw verzekeringen onder controle?