fbpx
VERMOGENSBEHEER

Wil jij je vermogen laten groeien maar vind je de rente bij een bank te laag? Er zijn ook andere manieren om je geld voor je te laten werken. Een daarvan is om het te beleggen. Wij kunnen samen met jou een plan maken voor de benodigdheden voor de toekomst.

  • Wil je misschien eerder stoppen met werken?
  • Bouw je geen of te weinig pensioen op via jouw werkgever?
  • Studie voor je kinderen?
  • Een dure droomreis?

Beginnen met beleggen

Beginnen met beleggen is voor veel mensen een flinke stap. Maar hoe werkt beleggen eigenlijk? Het zou ingewikkeld zijn en er zitten risico’s aan. In alle eerlijkheid: ja kan inderdaad (een deel van) je inleg verliezen, maar hier staat wel de kans op een mooi rendement tegenover. Als je je goed laat informeren is beleggen misschien wel minder spannend dan je denkt.

 

Waarom beleggen?

Eerder stoppen met werken, (aanvullend) pensioen, de studie van uw kind, dure droomreis? De overheid trekt zich steeds verder terug en dat betekent dat u op financieel vlak vaker uw eigen boontjes moet doppen. Als u op tijd begint en genoeg tijd neemt, dan kunt u met beleggen een bedrag opbouwen voor dit soort dingen. Wel is het slim om pas met beleggen aan de slag te gaan als u uw spaarbuffer op orde hebt, zodat onverwachte uitgaven opgevangen kunnen worden. Met het maken van een goed financieel plan helpen wij bij OTTO jouw doelen te behalen. Meer weten? Komt eens langs voor een informatief gesprek.

 

× Hoi, hoe kan ik je helpen?