fbpx
Employee

benefits

Het zijn twee fraaie woorden waarmee in gewoon Nederlands wordt bedoeld het pakket aan voorzieningen dat u aan uw personeel ter beschikking stelt. Een collectieve verzekering bijvoorbeeld of een pensioenregeling. Door dit collectief te maken kunt u uw medewerkers vaak aantrekkelijke premies en voorwaarden bieden. Met aantrekkelijke employee benefits worden mensen extra gemotiveerd. U kunt zich er vaak ook positief mee onderscheiden t.o.v. andere bedrijven. Een bijkomend voordeel.

 

Er zijn veel mogelijkheden als het gaat om extraatjes voor de werknemers. Dit kan een voordeel zijn voor kleinere en middelgrote bedrijven. Deze kunnen zich makkelijker onderscheiden op hun eigen manier. Denk ook aan deeltijdwerk, ouderschapsverlof of bedrijfsfitness. In de praktijk blijkt een goede pensioenregeling op de eerste plaats te staan. Maar er zijn voldoende aanknopingspunten om wat extra’s te doen voor uw mensen. Iets wat het meest aansluit bij uw bedrijf en uw manier van ondernemen.

DOE DE

OTTO-CHECK.

 

De beste manier om duidelijkheid te krijgen voor u en uw bedrijf is de OTTO-CHECK. Niet zomaar een woord, het staat voor een vakkundige doorlichting van uw verzekeringspakket.

 

KLANTWAARDERING

Al uw verzekeringen onder controle?
× Hoi, hoe kan ik je helpen?