fbpx
BIJ ONS DRAAIT ALLES

OM DE KLANT

Iedereen roept het en wij zeggen het ook: bij ons krijg je betrouwbare  en onpartijdige adviezen. Dat kan natuurlijk ook niet anders als je aan verzekeren en hypotheken doet. Robert Otto zegt het uit volle overtuiging. Maar, zegt hij daarbij, wij gaan een stapje verder. Bij OTTO staat de klant altijd voorop. Hoe? Gewoon doen wat je zegt. En liefst nog heel veel  meer.

 

Onze persoonlijke benadering en de ontzettend lage drempel die wij kennen wordt zeer op prijs gesteld. Steeds meer mensen weten OTTO te vinden, zowel zakelijk als privé. Ons devies is: OTTO regelt het. Want je kunt de beste adviezen en de meest veilige verzekeringen voor je klanten regelen, wat doe je als er werkelijk wat aan de hand is? Er kan snel hulp nodig zijn na een brand,  iemand heeft op korte termijn een vervangende auto nodig of er moet met spoed belangrijke informatie op tafel komen. Dán gaan wij het onderscheid maken en leer je OTTO echt kennen. Wij regelen het en wij vinden oplossingen. En dat zijn geen loze kreten. Vraag het maar aan onze klanten of kijk op Advieskeuze van de Consumentenbond. Wij zijn zeer trots op al die reacties.

 

Op dit moment komen veel mensen en bedrijven bij ons met vragen over de hypotheek. Die willen allemaal een passend advies waar ze echt wat aan hebben. En dat krijgen ze. Want of het nu om verzekeren of hypotheken gaat, OTTO regelt het. Onze medewerkers hebben alle vakkennis en ervaring in huis om u daadwerkelijk te adviseren en hulp te bieden waar nodig. Bij ons draait alles om de klant.

Waarmee kunt u bij ons terecht:

 

  • schade- en risicoverzekeringen zoals woonhuis, aansprakelijkheid, arbeidsongeschiktheid en overlijden
  • financiële diensten zoals krediet, pensioen, lijfrente en leven
  • hypotheken
  • aanvullende pensioenen voor bedrijven en particulieren
  • spaarregelingen
  • een totaaladvies voor uw persoonlijke situatie

× Hoi, hoe kan ik je helpen?