fbpx
PENSIOEN EN LIJFRENTE

Een goed en duidelijk plan geeft rust.

 

Een goede pensioenvoorziening verschilt per individu. Er zijn altijd redenen om uw pensioenoverzicht goed en tijdig onder de loep te nemen. Veranderingen van baan, eerder stoppen met werken, de vut, ziekte en arbeidsongeschiktheid, werkloosheid… noem maar op.

 

Eventuele pensioenproblemen worden vaak te laat ontdekt. Daarom is het van groot belang bijtijds maatregelen te treffen. Wanneer u eenmaal met pensioen gaat, wilt u een zo goed mogelijk leven hebben. OTTO kan u precies informeren hoe u ervoor staat. Een vrijblijvend gesprek kan vaak al heel verhelderend zijn.

STOPPEN MET WERKEN

Als u stopt met werken wilt u wel alles goed geregeld hebben.

 

Als u wilt stoppen met werken voor uw pensioengerechtigde leeftijd krijgt u te maken met een overbruggingsperiode. U hebt dan namelijk ook nog geen recht op AOW.

Voor zo’n overbruggingsperiode zijn er verschillende mogelijkheden. Deze zijn voor iedereen verschillend, het is afhankelijk van uw persoonlijke financiële situatie.

Indien u eerder wilt stoppen met werken, laat u dan goed voorlichten door OTTO.

SPAREN

Sparen kan op veel manieren.

Laat je goed informeren.

 

Haalt u alles uit uw spaartegoeden? Het is een behoorlijk veilige manier om vermogen op te bouwen. Maar er zijn veel manieren. Zet u het vast voor een langere tijd of niet? Wilt u een vaste of variabele rente? Spaart u via uw werkgever?

 

Haal een optimaal rendement uit uw spaartegoeden. Wie wil dat niet?

Otto kan je daar uitstekend over adviseren. Neem contact op met OTTO en laat u verrassen door de mogelijkheden.

ARBEIDSONGESCHIKTHEID

Wat gebeurt er als u plotseling een arm breekt.

 

Hoeveel risico wilt u lopen? Laten we eerlijk zijn, sommige risico’s zijn gewoon te groot om ze niet af te dekken. Arbeidsongeschiktheid is er zo een. Ziekte of een ongeval, ze kunnen ingrijpende veranderingen veroorzaken in het leven van een mens. En zijn of haar omgeving.

Verzekeringen tegen arbeidsongeschiktheid zijn geen overbodige luxe, integendeel. Informeer ernaar bij OTTO. Er is vaak veel meer mogelijk dan je denkt.

LEVEN- EN SPAARVERZEKERING

De zekerheid van extra vermogen. 

 

Deze verzekeringen sluit u af als u extra geld beschikbaar wilt hebben als u het ergens voor nodig hebt. Sommige mensen zien het als een extra aanvulling wanneer zij gestopt zijn met werken. Anderen financieren er de studie van hun kind mee of gebruiken het voor de reis van hun dromen.

 

Er zijn verschillende levens- en spaarverzekeringen. Daar is er beslist één bij die precies bij u past. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste verzekering voor u. Meer weten? Neem contact op met Otto.

WW EN AOW

Hoe zit het met mijn WW en AOW

 

U heeft vast veel vragen over uw toekomst, over uw WW, AOW, spaarplannen en misschien nog wel veel meer. Voor die vragen kunt u altijd bij Otto terecht. U krijgt duidelijke antwoorden op uw vragen en eerlijke en goede adviezen. Otto staat altijd voor u klaar. Bel of mail OTTO en een geheel vrijblijvende afspraak is zo geregeld.

NABESTAANDEN

Wat gebeurt er na overlijden?

 

Een overlijdensrisicoverzekering voor de nabestaanden is zeker geen overbodige luxe. In veel gevallen is er sprake van een lager inkomen bij overlijden van partner of kostwinner. Met deze verzekering ontvangt u tegen een relatief geringe premie een behoorlijk geldbedrag.

 

 

Een begrafenis kan tegenwoordig een kostbare zaak zijn zijn. Dan is het prettig als u iets hebt geregeld. Want het zijn vaak de nabestaanden die voor de kosten opdraaien. Er zijn verschillende soorten uitvaartverzekeringen. Wij adviseren u om eens geheel vrijblijvend met ons daarover te praten.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen?
× Hoi, hoe kan ik je helpen?