fbpx
OVER SANDRA

Als scheidingsadviseur en financieel planner begeleid ik scheidende partijen tijdens een scheidingsproces. Een goed advies en overzicht geeft houvast en rust. Balans tussen een financieel goede afhandeling en oog voor emoties is voor mij de basis.

 

Waarom?
Ik weet uit eigen ervaring dat een scheiding een moeilijke en emotionele periode is waarbij heel veel op je af komt. Ik wil mijn kennis en ervaring inzetten om andere mensen verder te helpen die gaan scheiden. Iedere scheiding is anders en ik wil achterhalen wat voor jullie écht belangrijk is. Zodat ik op zoek kan naar de beste oplossing. Het uiteindelijke doel is dat je samen goede afspraken maakt en apart een nieuwe toekomst tegemoet gaat.

 

Achtergrond
Hoe doe ik dat? In de ruim 20 jaar in de financiële dienstverlening heb gewerkt, heb ik veel ervaring opgedaan bij het financieel adviseren van particulieren en ondernemers. Als financieel planner bij Private Banking adviseerde ik de laatste jaren met name ondernemers bij het invullen van financiële wensen.

 

Financieel echtscheidingsadviseur (RFEA)
Ik ben gecertificeerd financieel echtscheidingsadviseur. Alle financiële, fiscale en juridische aspecten van jullie scheiding ken ik door en door.

 

FFP
Sinds 1998 ben ik gecertificeerd financieel planner. Het FFP keurmerk geeft duidelijkheid over deskundigheid, integriteit en praktijkervaring. Hierdoor kunnen jullie erop vertrouwen dat je objectief, passend en toekomstbestendig advies krijgt.

 

Master Financial Planning (MFP)
In 2002 heb ik mijn Master Financial Planning aan de Erasmus behaald. Dit is een verdiepende opleiding op het gebied van financiële planning.

 

Netwerk van scheidingsspecialisten
Ik ben aangesloten bij de scheidingsdeskundige.nl. Dit is een netwerk van specialisten, met een eigen kenniscentrum. Zo blijf ik op de hoogte van actualiteiten en verdiep ik mijn kennis tijdens bijeenkomsten. Uiteraard lees ik de nodige vakbladen en nieuwsbrieven. En kan ik een vraag niet beantwoorden? Dan schakel ik de specialisten uit mijn netwerk in.

Uw scheidingsadviseur:

Sandra van Adrichem

 

Op zoek naar het juiste scheidingsadvies?
× Hoi, hoe kan ik je helpen?