fbpx
RECHTSBIJSTANDVERZEKERING

Voor een goede rechtsbijstandverzekering raden wij u beslist aan een persoonlijk advies bij ons in te winnen. Dit is een verzekering die voor iedereen weer anders is.

De laatste jaren is er bijvoorbeeld een grote toename geweest van het aantal arbeidsconflicten door reorganisaties of ontslag. In een dergelijke situatie is het belangrijk dat u de juiste juridische bijstand krijgt.

 

Er zijn veel omstandigheden waarbij het moeilijk en omslachtig is om zonder juridische hulp uw recht te halen. Denkt u ook aan een ongeval of een aanrijding, een conflict met de buren…

De rechtsbijstandverzekering voor particulieren (gezinsrechtsbijstand) is een goede oplossing. U en uw gezin weten zich daarmee gesteund door professionele juridische hulp.

 

Een gezinsrechtsbijstand is in veel gevallen de beste oplossing. Hiermee zijn voor alle leden van het gezin alle conflicten gedekt. Neem contact op met OTTO voor een vrijblijvend gesprek.

Weet waar u recht op heeft

 

Als u zich verzekert voor rechtshulp, dan wilt u ook de garantie dat u gedegen juridische bijstand krijgt als u die nodig heeft. Let goed op de verschillen tussen verzekeringen.

 

  • Mag u uw eigen advocaat kiezen?
  • Is een echtscheidingsprocedure inbegrepen?
  • Wordt er een wachttijd gehanteerd?
  • Is er sprake van een eigen risico?

Al uw verzekeringen onder controle?
× Hoi, hoe kan ik je helpen?