fbpx
Opstalverzekering

en inboedelverzekering

Er zijn twee belangrijke verzekeringen, de Inboedelverzekering en  de Opstalverzekering.  Onder de inboedelverzekering valt alles wat verhuisbaar is. Bij de opstalverzekering gaat het om dat wat aard- en nagelvast zit, zoals het zo mooi heet.

 

De inboedelverzekering dient u af en toe bij te stellen. In de loop der tijd worden nieuwe spullen aangeschaft die vaak heel waardevol zijn. Denk aan tv’s, computers, wasmachines e.d. U kunt daarvoor gebruik maken van de zogenaamde inboedelwaardemeter. Die u hier kunt downloaden.

U kunt ook een kosteloos en vrijblijvend advies vragen aan OTTO.

Dat kan via ons afsprakenformulier of door 079-5933967 te bellen.

 

De opstalverzekering is vaak ook aan verandering onderhevig. Het is verstandig om dit goed bij te houden. U hebt misschien verbouwingen aan uw woning verricht. Of een schuur gebouwd. Dan is het zeker aan te raden uw verzekering aan te passen.

Uw woonhuis wordt bij een calamiteit opnieuw gebouwd op basis van de herbouwwaarde. Dus zorg ervoor dat u niet onderverzekerd bent.

Heeft u de afgelopen jaren

 

  • Duurdere apparatuur aangeschaft?
  • Antieke spullen gekocht?
  • Een kunstwerk aangeschaft?
  • Uw woning verbouwd of verbeterd?

Ja? Dan is het de hoogste tijd om uw opstal- en inboedelverzekering onder de loep te nemen! Neem daarvoor contact met ons op.

Electronica dekking

 

Elektronische apparatuur komt steeds meer voor in huishoudens . Handig om deze dus mee te verzekeren. Met de aanvullende elektronica dekking op een inboedelverzekering, zijn smartphones, tablets, laptops en andere elektronica ook verzekerd wanneer u die meeneemt buiten uw woonhuis.

Al uw verzekeringen onder controle?
× Hoi, hoe kan ik je helpen?