fbpx
ONTDEK DE BESTE ZORGVERZEKERING

VOOR 2024!

Het is weer die tijd van het jaar om na te denken over je zorgverzekering voor het komende jaar. Onlangs hebben de zorgverzekeraars hun premies en kortingen voor 2024 onthuld, en wij willen jou helpen de beste keuze te maken voor jouw situatie.

 

Gebruik onze zorgvergelijker

Wij hebben in samenwerking met UPIVA een speciale zorgvergelijker ontwikkeld. Hiermee kun je eenvoudig verschillende zorgverzekeraars en pakketten vergelijken. Loop je vast? Geen zorgen! De toegewijde zorgexperts van UPIVA staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Neem contact met hen op via 088-0008333 of zorg@upiva.nl.

Premie, Dekkingen & Vergoedingen

Natuurlijk is het belangrijk om te kijken naar wat je daadwerkelijk gaat betalen voor je zorgverzekering. Met de collectiviteitskorting niet langer van toepassing, wordt de inhoud van je zorgverzekering nog crucialer. Besteed ook aandacht aan de dekkingen en vergoedingen van verschillende zorgpakketten om onverwachte kosten te vermijden.

 

18 Jaar Geworden?

Ben je onlangs 18 geworden? Gefeliciteerd! Het is nu tijd om je eigen zorgverzekering af te sluiten. Het is verplicht om minimaal een basisverzekering af te sluiten, en als je wilt, kun je je ook aanvullend verzekeren (bijvoorbeeld voor tandartskosten of fysiotherapie). Zorg ervoor dat je dit regelt vóór de laatste dag van de maand na je 18e verjaardag.

 

Heb je Vragen?

Heb je vragen of wil je advies over jouw zorgverzekering voor 2023? Aarzel niet om contact op te nemen met UPIVA via 088-0008333 of zorg@upiva.nl. Ons team staat klaar om je te helpen!

Al uw verzekeringen onder controle?
× Hoi, hoe kan ik je helpen?